Sport

Девети меморијални турнир “Александар Јаћимовић“

У суботу 15.јуна на фудбалском терену Спортског центра Младост се одржава девети меморијални турнир “Александар Јаћимовић“. Фудбалски клуб “Чачак 94“ и СЦ “Младост“ уз свесрдну помоћ породице Јаћимовић и града Чачка девету годину за редом организују меморијални турнир којим се пре свега чува успомена на трагично настрадалог нашег младог суграђанина.

На деветом меморијалу “Александар Јаћимовић“ учествују селекције Црвене звезде, Јавора из Ивањице, Радничког из Крагујевца, Такова, Борца 1926 и домаћина Чачка 94. Ове године турнир се организује за играче рођене 2010.године и млађе. Прва утакмица почиње у 9,30 часова, док ће у 11 сати бити уприличено отварање турнира. Тимови су разврстани у две групе, а планирано је да се финални меч одигра у 15 часова.

Тог дана представници свих учесника уз чланове породице ће обићи спомен плочу Александра Јаћимовића на градском тргу, месту где је наш млади суграђанин и настрадао тог кобног 23.априла 2016.године.

Позивамо вас да посетите меморијални турнир “Александар Јаћимовић“ на коме ћемо се још једном подсетити овог прерано угашеног живота и сви заједно послати поруку да се такве ствари више никада не догоде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *