Hronika

Kratkotrajna stabilizacija vremena, uskoro novo zahlađenje

Danas toplije sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na jugozapadu Srbije. U ostalim predelima suvo. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Maksimalna temperatura od 23°C na jugu do 26°C u severnim i centralnim predelima. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 14°C do 20°C.

U ponedeljak prijatno toplo sa dužim sunčanim periodima uz slab dnevni razvoj oblaka. Popodne je moguća vrlo retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na jugozapadu i jugoistoku Srbije. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 15°C, a maksimalna od 24°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 21°C.

U utorak toplo i nestabilnije vreme uz jači razvoj oblaka tokom dana i pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom u većini predela. Vetar slab do umeren južni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 16°C, a maksimalna od 23°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 20°C.

U sredu, četvrtak i petak svežije i promenljivo vreme sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *