Politika

Kreni-Promeni izlazi na izbore

Beograd je jedina bitka koju vlast nije osvojila. Zato se izbori ponavljaju. Nema slobodne Srbije, ako ne oslobodimo prvo Beograd! Da li hoćete da ga zajedno branimo?

Samo svi zajedno možemo odbraniti Beograd! Jedinstvo opozicije je ključ. Dok pišem ovu informaciju moj drug i saradnik Nikola mi pokazuje Informerovu vest kako navodno vređam druge ljude iz opozicije! Jedini način da razbiju odbranu beograda je da nas posvađaju! To im nećemo dozvoliti.

Znam da nas sve brine raskol u opoziciji. Trebalo je ili da svi bojkotuju ili da na izbore svi izađu. Momenat kada je veći deo opozicije izašao na izbore predstavlja novu političku realnost i bojkot čini besmislenim. Bojkotovati izbore na kojima veći deo opozicije izlazi, znači raditi na tome da vlast ima bolji rezultat.

Sva istraživanja pokazuju da promeni i većoj izlaznosti, najviše može doprineti ukoliko Kreni-Promeni lista nastupa samostalno.

Ukoliko bi svi koji žele promenu izašli na izbore uprkos svim krađama, mi ćemo odbraniti Beograd. Da li ćemo to uspeti, zavisi od svakog od vas!

Da bismo došli do što većeg broja ljudi imamo jasan plan kampanja od vrata do vrata, kućnih sastanaka i 1:1 razgovora. Postoji još puno načina na koji možete dati doprinos. Sa realizacijom tog plana krećemo danas. Kliknite na link ispod i prijavite se! Čekamo pojačanje.

Savo Manojlović i Tim “Kreni-Promeni”

P.S. Još uvek razmatramo na kojim lokalnim izborima ćemo još izaći.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *