Zabava

Stiže Mlad Mesec u Ribama, a posle njega pomračenje

Mlad Mesec u Ribama događa se 10. marta i označava poslednji mladi Mesec u astrološkoj godini. Vodi nas u transformativne energije sezone pomračenja, te otvara vrata proširene svesti, one koja može da oseti budućnost koju ćemo živeti.

Pripremite se za mesec ispunjen uzbuđenjem i osetljivošću dok Mladi Mesec u znaku Riba preuzima vlast. Mladi Mesec u Ribama savršeno je vreme da iskoristite svoje emocionalne, duhovne i intuitivne potrebe. Ovo je i prilika za postavljanje namera za rast i manifestovanje.

Mladi Meseci predstavljaju početak novog ciklusa, a ovaj nas novi ciklus vodi u sveže energije astrološke nove godine i transformativne energije sezone pomračenja, a obe slede nakon mladog Meseca. Pomračenje koje sledi nakon ovog mladog Meseca osvetliće naše odnose pa bismo mogli da počnemo da osećamo naznake tog rada pod mladim Mesecom u Ribama.

Ovaj mladi Mesec u Ribama snažno deluje s Uranom u Biku. Uran nam pomaže da probijemo stare obrasce koji sprečavaju naš rast i širenje. Pomaže nam da se transformišemo kroz otkrivanja.

Budite otvoreni za iskustvo istine svog postojanja. Neke od ovih istina mogle bi vam se činiti sukobljavajuće ili možda ne želite da se suočite s njima. Ipak, to je put prema napred.

Možete probiti stare obrasce koji vas drže vezanima za prošlost i promeniti svoju svest kako biste uključili nove mogućnosti.

Dok radite s energijom Urana, fokusirajte se na blokove ili prepreke koje vas sprečavaju da se uskladite sa svojim vizijama. Uran vam može pomoći da otopite ili pomerite te blokove. Zapitajte se, ako ste povezani sa svime, a već je vaše, zašto ne živite svoje najviše vizije?

Možda ih živite u nekim područjima, ali živite li ih u svim područjima svog života? Moguće je imati sve o čemu možete sanjati. Ključ je, međutim, prepoznati gde se ograničavate.

Niko vas drugi ne ograničava. Samo vi postavljate prepreke između sebe i svojih vizija. Prepreke mogu da izgledaju kao štošta. To mogu biti problemi nedostojnosti. To mogu biti ograničavajuća uverenja o onome što mislite da je moguće. To mogu biti strahovi od uspeha ili neuspeha.

Ovaj mladi Mesec vam može doneti neke neočekivane promene i izazove, ali ne dozvolite da vas odvrate od toga da ostanete verni sebi. Setite se svoje dublje istine i ostanite usidreni u svojim vrednostima i uverenjima.

Prihvatite zaokrete i preokrete koje vam život donosi i verujte da se sve dešava s razlogom. Uz naporan rad i odlučnost, možete da savladate sve prepreke i postignete svoje ciljeve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *