Aktuelno

Aleksa Avramović i HO Srbi za Srbe zajedno za porodice na Kosovu i Metohiji – 11. jun

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe zajedno sa košarkašem Aleksom Avramovićem organizuje drugo Donatorsko veče u Čačku, u utorak 11. juna sa početkom od 19.00 časova u hotelu „Royal Residence“.

Cilj ovogodišnje donatorske večeri je prikupljanje donacija u vrednosti od 60.000 evra za veliku Vidovdansku akciju na Kosovu i Metohiji u okviru koje planiramo da pomognemo više od 40 porodica koje žele da ostanu i opstanu na svojim ognjištima.

Pored košarkaša Alekse Avramovića, pevačice Ane Kokić, akademika Matije Bećkovića, voditelja Stefana Popovića, pevača Aleksandra Cvetkovića iz Tropiko benda i violiniste Andrije Abramovića donatorskoj večeri prisustvovaće brojne poznate ličnosti.

U sklopu programa biće održana i humanitarna aukcija gde će gosti imati priliku da licitiraju košarkaški i fudbalski dres reprezentacije Srbije, sabrana dela akademika Matije Bećkovića sa posebnom ličnom posvetom, unikatnu košulju brenda „Gufo wear“ i prepis stranice Miroslavljevog jevanđelja kaligrafa Dušana Mišića.

Na sledećem linku nalazi se vest sa našeg sajta sa svim potrebnim informacijama o donatorskoj večeri: https://www.srbizasrbe.org/poziv-na-drugo-donatorsko-vece-u-cacku-za-pomoc-porodicama-na-kosovu-i-metohiji/

Kako bismo došli do što većeg broja ljudi značila bi nam Vaša podrška pa Vas ovim putem molimo da prenesete najavu donatorske večeri i pozivamo Vas da dođete na donatorsko veče i medijski ispratite naš događaj.

Video najava sa poznatima nalazi se na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=McXn5qJR-zk

Позив на друго донаторско вече у Чачку за помоћ породицама на Косову и Метохији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *