Izbor Urednika

Sedam kafana zatvoreno od Gornjeg Milanovca do Ljiga, ali je restoran „Tip – top“ opstao

Otvaranje auto-puta Miloš Veliki od Beograda do Čačka donelo je radost mnogima, ali istovremeno stavilo katanac na brojne radnje i ugostiteljske objekte duž nekadašnje Ibarske magistrale.

Da bismo saznali kakva je trenutna situacija, Nebojša Jovanović, novinar jutarnjeg programa „Probudi se“, obišao je duž Ibarske magistrale da proveri koliko je kafana zatvoreno i da li se neke uspešno opiru negativnim posledicama novog auto-puta.

Nažalost, od Gornjeg Milanovca do Ljiga zatvoreno je sedam kafana.

Dragan Milinković, vlasnik čuvenog restorana „Tip – top“, podelio je svoje iskustvo sa TV Nova, opisujući kako je izgledalo kada je otvoren auto-put, i koliko je gostiju izgubio i kako se izborio da opstane.

„Predvideli smo određenu prazninu u našem poslovanju pa smo uzeli odmor da predahnemo. Vremenom se vratio saobraćaj, dobili smo neke nove sugrađane, oni su kupili neka imanja, a vikendom imamo goste iz Beograda, Novog Sada…Trenutno, ne možemo da budemo nezadovoljni poslovanjem. Mi smo u naš ugostiteljski objekat uložili čitav život, porodična je firma i kao takva traži da se vodi računa o svakom detalju. Imamo stalne goste, ali i naslednike koji će, nadam se, naslediti biznis i održati kvalitet. Mi imamo jednu kafanu, a gosti 101. Dok postojimo moramo da ulažemo i održavamo kvalitet, u suprotnom propadamo“, zaključuje Dragan Milinković.

N. Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *